image

Blogly BOX med 10% – KOM SÅÅÅÅÅÅ!

Kom så tøser (og mænd der vil give den dejligste gave) ! I skal i den grad give jer selv den her gave! I betaler 143kr. for det der ca. (plus) koster 600kr. og er special udvalgt af os Blogly bloggere herinde! Det er så nice en deal at I ikke må lade.
image

BLOGLYBOX kan købes nu! Med rabat kode “JULI…

Jubiiiii! Så kom dagen hvor at det nu er muligt at gå ind på Goodibox´hjemmeside og få Bloglyboxen!   Vi sælger indtil der ikke er flere og der er da en del, men det går allerede lynhurtigt, så tag et kig på det og gå i ACTION! Det er en lækker,.
image

En Beauty-pige?

                                                                                                              […]
IMG_1517

Nu går min datter…!

Jeg føler at jeg gentager mig selv lidt… men hvor bliver tiden af? Sia har sådan set fulgt diverse udviklings trin “til tiden”, såsom rulle/vende sig og møffe og kravle, men 1.august mens vi var i Ilulissat tog hun sine første skrid.
IMG_1603

Grønland igen!

  Ja, Jeg vil bare gerne vise jer billeder! Jeg har lige igen været på tur – denne gang til Ilulissat oppe i Nordgrønland. Jeg havde Sia med og min kom fra Nuuk og passede hende når jeg skulle jobbe og synge, og andet. Det var så hyggeligt.
IMG_1284

Ferie slut – Barsel slut lige om lidt!

Hej allesammen! Ja, jeg lod sidste blog indlæg hænge længe da den jo var vigtig og handlede om mit babytøjs projekt sammen med JOHA. Hvis du ikke lige aner hvad jeg taler om så se her : Joha Arctic Zone by Julie Lille update på den er at det kører go.
Julie Berthelsen og børnene Casper og Sia.
Sted: Over-Holluf-Toften 51, 5220 Odense SØ
Dato: 20/06/2016
HR Medarbejder: Lisbeth Grube
Foto: Alex Tran

Må jeg præsentere: JOHA Arctic Zone by Julie!

Annonce Ja, denne her blog må jeg hellere notere som “annonce” for jeg skal i den grad til at reklamere for noget og nogen, og kamp-spamme jer fremover med selvsamme, fordi dette er noget jeg har haft gang i siden oktober 2013, og jeg har.
IMG_0241

Grønland, ferie, familie, dåb, lykke!… og nå…

Ja, som vi alle ved,- så kører det bare op og ned i livet med alt hvad der hører med af let og hårdt. Minik spurgte mig den anden dag:”Hvad skete der?” – og jeg svarede “Livet skete!” – og så knak vi sammen af grin.
Unknown

Så stik mig da en tudekiks! ;O)

Ak, ja…. den evige kamp med egentlig at være træt og have det lidt hårdt, have ret ondt af sig selv, og absolut ingen energi til det alligevel fordi man skal bruge den smule der er tilbage på hvad der nu ellers lige trænger til det udover mig s.
Unknown-1

Rabat – Stadigvæk!!

Kære alle, skønne, fantastiske, superduper, smukke og vidunderlige læsere derude! Igen, mest henvendt til kvinder,- men som sagt stadig gældende for mænd,- så lavede jeg en længere og strålende blog (hvis jeg selv skal sige det ;O) Hhahahaah) for nog.