IMG_4279

Søndag med min søn!- og en cykel :O) en blog fra i…

Længe har vi ledt efter en dag, hvor vi alle i min lille familie kunne tage afsted og hente Casper´s 5 års gave fra os – nemlig hans nye cykel. En rigtig cykel. I efteråret lærte han nemlig at cykel – helt af sig selv – i hyggelig l.
IMG_4070

Grønland i mit hjerte!

Da jeg rejste derfra , igen – igen – i mandags tænkte jeg:”Nu skal jeg hjem til dér hvor mit hjerte er, men jeg rejser væk fra dér hvor min sjæl er”. Suk…. at leve så splittet. Så fandens langt væk fra familien, søskende.
IMG_4036

Jeg synes jeg er pæn

Kære alle! Tak for lutter positive kommentarer og reaktioner på min sidste blog (som du kan se HER)! Jeg har en lille ekstra note. Noget jeg synes er vigtigt for os alle! Men en note der præger mit liv meget og præger dette slanke forløb rigtig meget.
IMG_4002

Den Store Plan

Hej med jer ! Flere af jer tilkendegav at I gerne ville høre mere om min plan ift “krops forandring”. Jeg nævnte i forrige blog (se den HER ), at jeg simpelthen havde lagt en plan og at det nu skulle tage mig et helt år at smide 10 kg SAM.
IMG_3923

Muskel ømhed…

Min træning her efter nytåret går primært på RULLESKI! Ja, yes, si, oui osv – rulleski! Nogen klukker måske over dette faktum MEN Det er jo nok det tætteste jeg kommer på langrends ski træning,- og DET elsker jeg. Og faktisk er rulleski også me.
img_3806

Hej 2017!

SÅ er jeg tilbage og nu tegner vi 20171 Godt nytår til jer alle derude! Håber I havde en rar jul og at I alle kom fantastisk ind i det nye år. Hvert år er der altid nye nytårsforsætter – jeg vil vildt gerne høre hvad I har fundet på derude? Jan.
img_3648

Thankful Heart – mit smykke

annonce Kære allesammen! Først lige et “brev” fra Crowdmade! Se se se :O)   Thankful Heart by Julie Berthelsen Den skønneste sangerinde Julie Berthelsen har inspireret til et nyt smykke vedhæng, kaldet Thankful Heart! ’Mit design er .
juliecoverdone

Vild nyhed!

Kære allesammen! SÅ er det sidste advents søndag! Idag skal der ske en helt speciel ting – faktisk et par stykker. Lad os starte roligt med det første: Den vildeste ting der skal ske er – og det er ret stort – faktisk er det lidt Br.
Unknown-1

Og vinderne er!

Kære allesammen! IGEN – var det ikke let – mange deltog igen i denne lodtrækning om een af mine bøger “Sund Balance”! TAK! Det er bare så fedt altså. Tak for jeres kommentarer og deltagelse! Min søndag forløb ikke helt som øns.
img_3579

3.advents konkurrence!

ØJ ØJ ØJ, hvor tiden flyver! Hva? Åh du godeste – jeg kan ikke følge med. NU er det allerede 3.søndag i advent. Oh dear… jeg er ikke igang med julegaver endnu. Jeg har simpelthen for travlt. Det er i og for sig fint nok,- og jeg er egentl.