0 I Ikke kategoriseret

En hel dag med rejer!

Og blev jeg træt af det? Slet, slet ikke. Jeg eeeeelsker skaldyr og fisk. Spiser slet ikke nok af det så når man som idag er på arbejde meget langt nordpå, sammen med en dansk og en svensk kok (Michael og Rikard), der laver nye og utrolig nemme retter med rejer, på nye måder SELV for mig, så er det jo en win win. Yep, jeg er på arbejde – endda en laaaang dag MEN jeg spiser hele dagen. Mit job består i at være det ekstra grønlandske element i de her små mad optagelser vi laver OG spise maden. DET TROR JEG NOK LIGE AT JEG KAN! Hahahahah – madøre-Julie-her smiler!

Rejerne er naturligvis grønlandske men det er deres tilberedning ikke – og jeg elsker nye inputs og noget af det er overraskende sammensætninger. Det er små videoer I nok skal få senere eller opdage selv – jeg deler dem med jer når de er klar. Of course!

Jeg tænkte bare lige at jeg her i kaffe pausen ville prale og blære. Just another day at the office…. eller not at all ! 😂👍🏼❤️

PS spis mere fisk og skaldyr! Det smager skønt og er mega sundt!

Jeg har tidligere blogs der informerer om fisk og bæredygtighed. Tag evt et kig på det. Og ellers så: wait for it! 🙏🏼

IMG_4588IMG_4582IMG_4581IMG_4579

Læs flere indlæg

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar