SofaDyr!

Puffen!

img_3077


Annonce

I forbindelse med min blog for nylig om vores nye lækre sofa glemte jeg fuldstændig at vise jer puffen! For søren da! Helt skørt, for den er i særdelshed en gave til os.

læs bloggen om sofadyrene her: TRYK HER ;0)

Det er jo sådan at Minik og jeg tit har gæster. Og vi har tit overnattende gæster. Indimellem har vi vores familier på besøg fra Grønland og de er ikke så få, SÅ det der med at have plads og skabe plads er ret så vigtigt for os!

Derfor havde sofa valg sådan også lidt at gøre med spørgsmålet:”kan man bo på den i noget tid?” – og svaret er JA – og det var et ekstra flueben til listen af krav til denne families nye sofa!

I vores nye og dejlige hus her i Odder har vi sådan set rigtig god plads, men faktisk “kun” 3 værelser. Soveværelse hvor vi alle sover, Casper’s rodede drengeværelse hvor han også har en sovesofa og et rum til kontor og diverse samt ekstra gæsteseng. Selvom man skulle tro at det var nok så er det ikke altid det!

Derfor skal der være soveplads på sofaen MEN den helt store og ekstra fede ting er PUFFEN! Den magiske puf – so to say ?

Se den lige her først – i fineste harmoni med sofaen og vores stue! Vi har pyntet den med et sælskin ??

img_3093

og så se lige hvad den kan! -og hvordan den ser ud som seng! HALLI HALLO jeg er imponeret!

img_3094

 

Det er intet mindre end perfekt til os! Og jeg kan lige se for mig hvordan vi får glæde af dette særligt til jul når Minik’s familie kommer til os for at holde jul og nytår!

se den her på deres hjemmeside: Vores puf

Og inden da har Minik og jeg en aftale om en aften hvor vi holder vores egen py-party bare os to – med vores sofa og puffen ude – og baby alarm på børnene i soveværelset! Så camper vi i stuen – BARE for at prøve det! Hahahahah det’ skørt og skægt! Glæder mig allerede!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SofaDyr!