Blogly BOX med 10% - KOM SÅÅÅÅÅÅ!

I kan stadig få den fine box!

image

Kære kvinder (og mænd) – I kan stadig få vores fine Bloglybox og den lækre indhold! Der er nogle stykker tilbage og vi sælger dem sålænge lager haves!

I betaler 143kr. for det der ca. (plus) koster 600kr. og er special udvalgt af os Blogly bloggere herinde! Det er med vores specielle 10% aftale, som kun I får ved at bruge koderne – i mit tilfælde hedder koden “JULIE” :O) Giv mig lige ret i at det er en KONGE pris? :O) hahahahahahah!

image

Det er så nice en deal at I ikke må lade den gå! – Seriøst – det er special edition og der er ikke uendelig mange BloglyBox Goodieboxes, så SMUT IND OG SE PÅ DEN HER:

Bloglybox – JULIE rabat

HUSK – man får ENTEN Isang duften ELLER Clean duften ikke begge.

image

OG husk endvidere, at hvis nu du kun vil have denne ene box så kan du sagtens melde dig ud igen efter modtagelse, men mit råd er at blive lidt og se hvad du får af Goodiebox hver måned for 159 kr og altid til en værdi af min.500 kr.! Det er så meget optur at få den box ind ad døren hver måned…!

Og kære mand – mangler du gave ideen og alle gave ideer – SÅ er den DENNE! Go give it to her :O)

Det er SÅ fedt at få den gave hver måned. Og desuden er det da en oplagt mors dags gave? Eller fødselsdag eller jul? Sådan et abonnement? JA? (Blot et lille tip til hvis du har een som gerne vil give dig den gave)! Det er ren luksus!

image

 

 

 

1 kommentar

  • camilla

    Jeg må sige du er utrolig smuk Julie. Og jeg heppe på dig i vild med dans!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blogly BOX med 10% - KOM SÅÅÅÅÅÅ!