Facebook Gruppen

Succes!- og barn syg!

image

Åååårh manner, hvor er jeg glad for jeres respons og medvirken på min facebook gruppe. Der allerede godt gang i den og rundt regnet (ned) 1500 medlemmer !!!! Er det ikke vildt! Og det KØRER derinde med motivation, inspiration og dejlige mennesker! TAK TAK TAK !

images-6

Hvis du vil læse mere om det, fordi du ikke lige ved hvad jeg taler om så se på disse to indlæg:

Nytårsforsættet

Facebook gruppen

Ganske kort blot et tak! Jeg håber vi kan bruge den i noget tid – jeg ved at vi naturligvis ikke er på 100% af tiden hele tiden, men det vi kan og orker. Uanset hvad – hvis det hjælper os bare lidt , så er missionen jo nået, og lige nu er det bare tip top fedt!

images-5

Og så til hverdagen herhjemme…. SUK! Har i også syge børn? Du godeste for en omgang! Casper har været syg i 6 døgn nu med høj, høj feber, dårlig mave, kropssmerter, og generel dårligdom. Dårlige dage og dårlige nætter, mareridt, svedeture, fryseture, ingen søvn, volapyk snakken i søvne osv. Hold da op… jeg / vi er helt færdige…. derfor ikke så meget aktivitet her på bloggen. Men her et lille pip OG hvis i også har barn syg derhjemme så god bedring!

Unknown

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facebook Gruppen