Unik Gave ;o)

OG VINDEREN ER!

IMG_9484

Kære dejlige jer!

SÅ har jeg med hjælp fra Minik trukket en vinder. Han fandt en god måde hvorpå jeg på tilfældigste vis kunne finde en vinder!

(Har du ikke læst indlægget om smykkerne og konkurrencen kan du gøre det her: Blog om Trollbeads konkurrence!

MEN først lidt blogging – jeg kommer til at trække den her lidt ;O) HAHAHAH! Vil blot lige ønske jer glædelig advent OG takke inderligt for alle jer der konkurrerede med! I næste uge vil jeg udlodde den sjoveste lille gadget sag til din ven, bror, far, fætter, mand eller kæreste ELLER naturligvis også en pige hvis hun nu skulle synes at det var noget for hende! Glæd jer i al fald – den er ret sjov!

Min dejlige dreng casper lavede juledekoration til os i børneren – helt selv, og var pavestolt, så jeg vil lige vise jer dem fine deko her:

IMG_9424

OG den er naturligvis på en æresplads i stuen og tændes hver aften. Mit hjerte! Her til morgen fik han et klodsmajor spil af julemanden i julesokken – og det spillede vi så – jeg tabte desværre flere gange end han gjorde… hhhhmmmm….. Se lige stoltheden her:

IMG_9473

Lillepigen blev i øvrigt langt om længe storebrors lege ven da han i lørdags synes hun bør være sejere! Det klarede han sådan her… FNIS!:

IMG_9444

Hun er i øvrigt begyndt at storsmile af alt! Det er vidunderligt og hamrende hyggeligt – se lige et godt grin her:

IMG_9466

OG sidst men ikke mindst,- min adventsgave fra Minik idag – utrolig fin gave. Af mig fik han et nyt brunt Tiger Of Sweden bælte (også ret cool ikk?) – vi flotter os i år – har besluttet sammem at vi må bruge op til 500 kr. men ikke SKAL bruge allesammen nødvendigvis, på adventsgaver til hinanden. Sidste år var det max 50 kr. pr. søndag , men i år skulle det sgu være anderledes. Se hvad han havde fundet til mig:

IMG_9487

OG NU TIL VINDEREN AF TROLLBEADS SMYKKERNE!

Hvis du lige vil tjekke dem ud først – så er de at finde på dette link!.

Vinderen er (drumroll!!!!)…….

ANITA HOLMEGAARD JENSEN !

Hjertelig tillykke til dig! Jeg sender dig en mail og får din adresse, så kan smykkerne komme afsted! WUHUUUUU!!!!

 

 

 

Lavet i samarbejde med Trollbeads/sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Unik Gave ;o)