VIND Trollbeads smykkesæt!

Unik Gave ;o)

IMG_8986

                Annonce

Først en tak til ALLE JER der har kommenteret mit sidste indslag med konkurrencen om smykkerne! Jeg glæder mig til at trække en vinder på søndag – 3.advent! Sikke nogle dejlige mennesker i er og sikke nogle dejlige beskeder! Jeg elsker at i både vil give til nogen og give til jer selv! YES! Hvis du ikke ved hvad jeg taler om, så læs indlægget her, og vær med i konkurrencen – det kan du stadig nå! Blog om Trollbeads smykke konkurrence!

Som lovet vil jeg i denne søde Juletid komme med gode bud på gaver, unikke gaver, smukke gaver, anderledes gaver, eller bare skønne gaver. Egentlig findes der ikke en gave der ikke er skøn – FORDI det er en GAVE!

Jeg har været så heldig at få en gave! Og den har jeg fået fra Plakatdyr.

OG da jeg fik den, varmede den mit hjerte så inderligt, at jeg straks gik ind og købte sådan en gave til min dejlige veninde Louise, som lige her i slut november døbte sin smukke lille datter, Andrea. Louise så nemlig mine gaver da hun var på besøg for nylig, og reagerede på samme måde som da jeg så dem – med “Iiiiiiiiiih, hvor er de fine og hvor er det bare en super ide!”. Og så var den dåbsgave da nem at finde ;O)

Og det er netop fødselstavlerne/dåbstavlerne (se dem her: Fødsels tavler) der er kamp -populære,- og man forstår hvorfor. Se lige mine:

IMG_9220 IMG_9218 IMG_9219

Ja, jeg gemmer på Sia´s grønlandske navn fordi vi endnu ikke ved om hun kan hedde det. Det står ingen steder og jeg har ikke talt med sognet endnu! Spændende hva?!?!? Hahhahaahah :O)

Det skønne er at man får infoen på barnet ved fødslen på, og så kan du i teorien selv vælge figurer og motiver! Sia er vægt i stjernetegn- derfor vægten,- hendes navn betyder “lys”,- derfor fik jeg dem til at tegne et tændt lys, for det havde de ikke derinde. Men det var ikke et problem – sammen lavede vi det jeg ønskede – SUPER service <3

Casper er vandmand,- derfor den sjove vandmand – hans grønlandske navn Nanoq betyder isbjørn – ergo en isbjørn! Er det ikke fedt? I LOVE IT!

Udover dem, så har de stort set alt hvad det sjove og smilende hjerte, barn og forælder kunne ønske sig.
Deres læretavler har min søn, Casper og jeg – ret så meget hygge med – de hænger på hans skab i øjenhøjde så vi altid lige kan kigge figurer, tal og bogstaver! Og de lærer så nemt de små, når det er sjovt! Og det er det hos Plakatdyr.

Der er jo sådan set også til de voksnes hjem – nogle ret kitsch plakater mm. Se eks den her, som jeg har planer om at investere i næste gang: lækkersulten (jeg har selv fundet på titlen)

Eller denne her: En Klassiker (jeg har selv fundet på titlen)

Er de ikke sjove? Og ret så fede? JO :o)

Se I DET HELE TAGET BARE deres store udvalg af helt og aldeles skønne plakater, i alle størrelser og fede farver, og sager HER ! Alle plakater kan printes, og til det skal man selvfølgelig bruge printerpatroner. Find dem her. Plakatdyr laver virkelig mange forskellige motiver, som er super fede.

Her er Casper´s læreplakater:

IMG_9222

IMG_9223IMG_9224

Og sidst men ikke mindst så fik ungerne også en vuggevise med (smelte-smelte):

IMG_9221

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND Trollbeads smykkesæt!