At dvæle ved fortiden...

VIND Trollbeads smykkesæt!

trollbeads billede
Hey hey hey hey hey og ho ho ho ho hoo!

Unknown

Kan du huske mit indlæg fra fredag den 4.dec. om min eneste julefest i år OG mine skønne fest smykker?

Hvis NEJ – så tag lige et hurtigt kig og læs her: Fest&Smykker BLOG

image

NU kan DU blive den heldige vinder af disse smukke smykker, når jeg trækker lod imellem jer alle på søndag, på advents søndag og således giver den heldige vinder en ret så fin, så elegant, så smuk og ret så værdifuld adventsgave! Jeg har nemlig fået lov til at give et smykkesæt væk i gave af TROLLBEADS! Juhuuuuuu!!!! Jeg ELSKER at give gaver!

Unknown-3

Smykkerne er fra Trollbeads/ Trollbeads – Grib Chancen , og på dette link kan du se halskæden. Øreringene er der også, men er også på forside billedet på denne blog.

Og lige her kan du igen se dem på mig :O)

image

Det er i øvrigt et ekstra kig værd inde på deres hjemmeside – de har så fine smykker, og mangler du en vidunderlig gave til een du holder af, så giv dem et smykke af værdi, som de kan have hele livet, og jeg lover dig at man husker sådan en gave. Ligesom vinderen af disse fine smykker, som jeg udlodder, formentlig altid vil kunne huske hvordan du/han/hun vandt dem, og vil kunne fortælle historien i lang tid. Smykker og gaver skaber historier nemlig. Ikke?

Deres hjemmeside er lige her Trollbeads

Du kan også finde et smykke du kan ønske dig :O)

 

images-1

Hvordan vinder du? JO, NU SKAL DU HØRE:

Du skal bare kommentere denne blog,- (del gerne derudaf til dine venner og veninder), skriv til hvem du tiltænker smykke sættet (må gerne være til dig selv!), og så finder jeg en vinder på søndag og vinderen hører fra mig! (Jeg trækker lod by the way).

image

Held og lykke og kom så med en kommentar !

images-2

 

 

 

Lavet i samarbejde med Trollbeads/sponsoreret.

Skriv en kommentar

 • Louise Carlsen

  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, så skal dette smukke smykkesæt, gives til den bedste tvillinge søster i verden 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rina

  Tak for en god og ærlig blog Julie. Elsker at følge dig. ☺

  Tror jeg vil ønske smykker til mig selv i julegave. Jeg har ikke rigtig andre end min kæreste og bedstemor at fejre jul med, da vi ikke har andet familie på hverken hans eller min side af familien, så en ekstra gave under træet ville være fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil Møllnitz

  Hvor er det dog et smukt sæt, og jeg ved ikke om det bliver til mig selv eller om en af mine dejlige piger ville blive forkælet. måske vi kunne skiftes til at gå rundt og være fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Krog

  Hvis jeg vandt, ville jeg selv beholde smykkerne, men min mor må gerne låne det, hvis hun spørger pænt. Hi hi. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line B

  De er bare så smukke de smykker! Jeg ville elske at dele dem med min mor, så vi har nogle anstændige “veninde-smukker” hehe 😉

  God jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg vil give dem til min søde lillesøster der fylder 25 år d 22. Hun har været igennem en svær periode hvor der var svære tab ❤️ Nu venter der lys og lykke forude og det synes jeg disse smykker kunne være med til at symbolisere ❤️ Tak fordi jeg må følge med. Det er så dejligt at læse om hverdag, fest, babykuller og musik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Hansen

  Wow!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Ivalu Lynge

  JEG vil vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj

  Jeg ville give smykker til min skønne datter:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Jeg ville elske at vinde dem – til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aviaaja

  Smuk kvinde, smukke smykker 🙂
  Jeg tror at jeg vil være lidt egoistisk for en gangs skyld og håbe at jeg vinder dem selv! Jeg synes de er super skønne og siden jeg har fået børn, har jeg været lidt for dårligt til at huske at gøre noget for mig selv – så det kunne være at smykkerne kunne hjælpe mig lidt på vej 🙂
  Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Holmegaard Jensen

  Hej Julie. Jeg elsker dine indlæg og følger med når der er nyt. Jeg ville give de smukke smykker til min veninde eller måske beholde dem selv det ved jeg ikke helt men vi er jo i hjerternes månede så hvem ved hvad der sker. Glædelig december.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninapb

  Jeg kunne sagtens finde andre som også ville have glæde af så flotte ting. Men dem her ville jeg vælge at beholde selv! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mari

  Dem vil Jeg gerne forkæle mig selv med:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kongstad

  Hej Julie

  Tusind tak for at du indvier os i din dagligdag og tak fordi du har lavet dette indlæg.
  Jeg kunne godt tænke mig, hvis jeg vandt disse flotte smykker at forære dem til moren hos en familie hvor jeg passer børn. Hun er det mest fantastiske jeg har mødt. Hende og hendes mand er sådan nogle rare mennesker og jeg elsker at være sammen med dem og deres børn. Fra jeg startede med at komme hos dem har de taget mig ind og jeg er blevet en del af deres familie.
  Jeg synes hun fortjener disse smukke smykker, fordi hun er smuk, skøn, sød og bare et fantastisk menneske, som fortjener det allerbedste. De har givet mig så meget – meget mere end materielle goder – de har givet mig fantastiske og hyggelige stunder med deres to dejlige unger i Odense Zoo og en hel masse andre oplevelser.
  Det blev langt og det kunne være endnu længere.
  I bund og grund synes jeg at Anne fortjener disse smykker, fordi hun har beriget mit liv på en måde jeg aldrig havde forestillet mig.
  De bedste hilsner Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Åhhh jeg ville så gerne eje disse smykke. Jeg xxx fingre for at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Smukke smukke smykker : ) Jeg vil forkæle mig selv med denne skønne gave ♥♥♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Ho ho og glædelig jul
  Tak for en skøn blog og tillykke med Smukkepigen Sia.

  Nå ….. ja det da mig der skal vinde fine smykker. Hvorfor tja ku jo komme med mange gode grunde, men ja jeg synes squ jeg fortjener lidt selvforkælelse ;o)

  Knus og go dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera pedersen

  Min datter på 25 skal have det flotte smykke.. Hun har om nogen fortjent det. Hun har de sidste 3 år været igennem en masse indlæggelser indtil hun fik konstateret en nyresygdom. Samtidig var hun startet på ny uddannelse, dette gennemførte flot alligevel. Projekt baby blev sat på hold da det nye medicin måtte ikke tages som gravid. 1 år senere nyt medicin som var ok under graviditet.. Startede med behandling igen og efter to forsøg var der held. Samtidig med hun blev gravid fik de et nært familie medlems barn på 5 år i pleje.. Barnet bor fuld tid hos dem og det er ikke problemfrit. Men de unge mennesker er fulde af kærlighed og min datter er nu 28 uger., så snart er de en familie på 4… Håber sådan hun vinder for hun er så voksen og ansvarlig trods hendes unge alder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Madsen

  Sikke skønne smykker ❤️
  Jeg vil gerne selv vinde dem. De er for skønne. Hyggeligt at læse dine opslag her på bloggen. Du og din familie ønskes en glædelig jul ✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Otto Motzfeldt

  Dette smukke smykkesæt vil sikkert glæde min fantastiske datter, Melissa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone Motzfeldt Truelsen

  Jeg vil ønske at vinde dem til mit barnebarn, Minna, som heldigvis er en pige med stort P. Så får farmor nok en extra stjerne hos hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johanne

  Torrapajuit ☺ uannut ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sys lauritsen

  Jeg vil ønske dem til min datter som bor i Kbh og jeg i Jylland

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det skulle være en kombineret jule- og fødselsdagsgave (sammen med en lækker pung hun har ønsket sig) til min mor som fylder 50 i år. Hun er den aller sejeste kvinde jeg ved og mit største forbillede. Stor respekt til hende. Hun fortjener ihvertfald en omgang smykkeforkælelse <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Holmgren

  Jeg ville forkæle mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Det skulle da simpelthen være en gave til lige præcis mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Najaaraq Kleist

  Ujamit nuannarigakkit eqquissaguma nammineq perusuppakka. Juullimi atorusussinaavara ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Uhh håber snart, at du blogger fra Nuuk. Har været der et par gange og det er et fantastisk sted. Smykkerne skulle være til MIG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg ville ønske, at jeg vandt de smukke smykker, da jeg trænger til at forkæle mig selv, hvilket sker meget sjældent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene Kierkegaard

   Jeg vil dele med min datter. Hun får halskæden, da hun ikke har huller i ørerne, så bliver jeg jo “desværre” nødt til at beholde dem

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hmm jeg må også skrive mig selv på ❤
  Som mor til 5 trænger jeg til forkælelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alice

  Jeg ville elske at vinde smykkesættet fra Trollbeads til mig selv. Jeg elsker mit job, men jeg synes, at jeg fortjener lidt ekstra forkælelse for det sidste halve år har været hårdt – ny reform, karakterkrav til eleverne m.m.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria hansen

  Ville elske de smykker til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinannguaq

  Mig! Jeg vil gerne eje dem ^_^

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Avaruna

  Gaven skal være til min sødeste kusine, der er som en storsøster for mig. Jeg vil gerne give gaven med et kort, hvor jeg takker hende for de gode stunder vi har haft, og for at have været en god rollemodel. Hun fortjener at få en gave, for at være en person der vil gøre alt for hjælpe andre, og ikke forvente at få noget tilbage. <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kista

  Ville elske at vinde de fiiine smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Det smukke sæt vil jeg forkæle mig selv med, hvis jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvor er det nogle smukke smykker! Hvis jeg var den heldige, ville jeg forære dem til min kære svigermor som snart fylder rundt. Det ville glæde mig at give hende dem! 🙂
  – Glædelig december!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Jeg ved ikke helt om det skulle være til mig selv eller min mor. Det må jeg jo tage stilling til hen ad vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne Damm Nørgaard

  Hej Julie
  Den skal jeg da vinde – så jeg kan give den til min elskede lillesøster Nunu – da hun trænger til at blive forkælet.
  Rigtig god jul og et lykkebringende nytår til dig og din søde familie.
  Kh Hanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susi Schmidt

  Uannut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Jensen

  Skønne smykker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Kürstein

  Jeg ville gerne selv eje smykket, jeg har indtil videre haft en meget kaotisk december hvor jeg har fået en lejlighed som ikke var iorden og som jeg efter 3 dage må fraflytte igen, så nu skal jeg bo hos en ven og er slet ikke i julestemning. En ekstra julegave i år ville varme meget <3 men det ville det sikkert også hos alle de andre der gerne vil vinde dem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh det ville jeg gerne eje! Jeg er mor til to dejlige piger med 14 mdr imellem dem, og den yngste er 2 år, og jeg er først for nylig begyndt at have overskud til at pynte/gøre noget ud af mig selv – så de ville virkelig falde et godt sted! Tænk at kunne pynte sig med så fine smykker i julen 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  Åh, de er skønne de smykker :-).
  Jeg har en svaghed for smykker, især for perler.
  Hvis jeg vinder sættet, vil jeg dele med min mor. Hun får øreringene, jeg får halskæden 🙂
  Tak for en god blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Brogren

  Jeg ville forære smykkerne til min søde mor som har fødselsdag i næste uge. Hun er der altid for sin familie, venner og kollegaer, så hun fortjener lidt ekstra. Hun er allerede vild med troldekugler, så det ville være den perfekte gave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Luna

  Jeg vil gerne vinde smykkesættet til min storesøster. Når man har 3 små børn, så er det en noget travl hverdag (især nu, hvor lille pigen på 1 år har fået skoldkopper), og derfor ville jeg rigtig gerne kunne forkæle min søde søster lidt ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Rigtig flotte smykker!! Dem ville jeg gerne vinde til min skønne mor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nielsen

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af de flotte smykker, vil jeg give dem til min søde lillesøster . Det fortjener hun <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loré Martinsen

  Hej Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Hej Julie,

  Sikke en lækker konkurrence. Hvis jeg var den heldige, ville jeg forkæle min søde mor med et smykkesæt, som jeg ved, hun ville sætte stor pris på.
  Krydser mine fingre 🙂

  God dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina K.

  Jeg ville give dem til mig selv – synes simpelthen de er SÅ fine! Og hvem fortjener ikke et nyt smykke i ny og næ ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Steen Holmbech

  Nøj, de er fine, de smykker! Det kunne godt være min fra-mig-til-mig-fødselsdagsgave til d.20.12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Efter jeg så dig med øreringene, købte jeg dem som julegave til min søster, men jeg kunne sagtens også bruge et sæt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Pedersen

  Ville elske at vinde de smukke smykker 🙂 som mor til fire, er det børnene der kommer i første række med forkælelse 🙂 så det ville være fedt at vinde, så jeg kan forkæle mig selv lidt :-). Rigtig glædelig jul til alle 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Følger din blog og synes det er så skønt, at du ikke ligger fingre imellem. Du er så dejlig ærlig og lægger ikke skjul på, at det faktisk er hårdt arbejde at være mor/familie med to små børn.
  Elsker din musik og bruger din bog. Er bare stor fan af Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Callesen

  Åh. Jeg skulle bare langt ned på siden. Nu fandt jeg kommentarfeltet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Sikke en fin konkurrence, det er et rigtig fint smykkesæt og det ser godt ud på dig, men jeg tænker, at det også ville se ret godt ud på min datter. Jeg ville elsker at give hende en før-julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina S

  Hvis jeg er så heldig, at vinde er det min unikke veninde der skal være den (forhåbentlige) glade modtager, hun er altid betænksom. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Flotte smykker! De ville passe godt til min mor eller søster. Jeg har desværre ikke hul i ørene selv, så det må blive en af dem, som fortjener en ekstra gave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det ville jeg så gerne vinde – til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Kristensen

  Super blog
  I er bare så søde.
  Er nybegynder både her og på Instagram
  Ønsker din bog til jul “sund balance”
  Hvis jeg vinder så er det til mig selv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Bøge

  Eeeeelsker Trollbeads! Og ville elske at få dit sæt som en ekstra julegave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Skøn blog og skønne smykker. Dem vil jeg SÅ gerne eje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg ville forkæle min søster med denne gave. Hun er stadig studerende og har derfor ikke så mange penge til sig selv, så jeg elsker at forkæle hende når jeg kan. Hun elsker sådanne smykker og det vil være lige noget for hende (og så kan jeg slippe for at skulle ud og se efter gaver, og blive liggende på sofaen, med en stor stor mave – termin 8/12) ha ha jeg orker ikke meget julegaveshopping ud over på nettet 😉
  Tak for en herlig blog!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inaluk Kleist

  Kære Julie
  Jeg er begyndt at læse dit blog og finder mange ligheder og kan genkende mange ting. Jeg er også blevet mor for 2.gang i august og har en 5 årige søn, og har ikke så meget overskud til forkæle mig selv, derfor vil det kun være skønt at vinde smykket ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie sigurdsen

  Til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate vodstrup

  Hej Julie
  Det er dejligt at læse din blog . Høre om dit liv med to børn og din musik I det hele taget om det du går og pusler med i hverdagen. Samtidig høre om Grønland som er et dejligt land. Du virker hudløs ærlig om det du skriver om. I det hele taget for du en til at tænke over at livet er dejligt og at man må gerne have lov til at være ked af det og ok at bruge noget alenetid selv m man har mand og børn. Dejligt at læse om dit liv dets op og nedture. Blv endelig ved med det. Samtidig er du med blokken med til at synliggøre Grønland på en positiv måde. Som er dejligt. Bliv ved med det. V
  Hvis jeg skulle være den heldige at vinde skal min datter i Nuuk have smykkerne. Da hun skal holde jul på arbejdet på dronning ingrids hospital. Så i år skal jeg ikke være sammen med hend. Så det vil være en god gave til hende og hun fortjener det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sine hammer

  hej julie sikke smukke smykker,håber jeg vinder dem til mig selv ;-)ønsker jer alle en rigtig glædelig jul ,samt et godt og lykke bringende nyt år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Else-Kaalat Nielsen

  Pinnersaatinut kusanartunut

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Haulrich laursen

  Håber jeg vinder det smukke smykke du vinder for så vil jeg give det til en god veninde som lige har miste sin man til kræft og nu er alene med 3 små børn en på 4 samt tvillinger på 1år og 6månder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Thomassen

  Åh de er simpelthen SÅ fine de smykker! Ville elske at vinde dem til MIG 😀 det kan være voldsomt tiltrængt at kunne pynte sig lidt pænt, når man står midt i bleer, børn og oprydning og en barsel der tager alt ens tid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Vil være ego og give dem til mig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Vind

  Smykkesættet skal gå til min kære lillesøster Anni, der er helt vild med dig Julie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Fiiine smykker! Jeg kunne godt bruge sættet ☺ Jeg er ikke så god til at forkæle mig selv, specielt efter jeg har fået min søn. Jeg skal lære at huske mig selv igen. Håber og krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leyla Rohde

  Jeg stemmer på mig selv da jeg er en stor fan af Troldekugler og jeg er også fra Grønland dog er jeg adopterer her til Dk for 45 år siden og meget er glemt derfra men jeg er stolt af vores land og idag inspirere min samling af troldekugler tit fra Grønland bl.a nogle ældre Tupilakker. Troldeknus fra Leyla Rohde i Esbjerg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • astrid eugenius

  Dejlige smykker til dejlige kvinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Kronborg

  Rigtig flotte smykker. Lige noget for mig selv. Holder min 50 års fødselsdag på søndag, så det ville da være en fantastisk og helt uventet fødselsdagsgave 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kasper Broberg

  Kunne godt tænke mig og give min bedtse veninde Makka Marcussen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja Aviaja

  Ville være en stor ære og vinde smykke fra dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Højmark

  Elsker troldekugler. Øreringe til min søster og halskæde til mig. Som søster vi deler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Knudsen

  Ville forære det smukke sæt til min smukke mor, som helt sikkert fortjener det og ville elske at kunne fortælle veninder, kollegaer og familie historien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Juhl

  Jeg ville elske at give dette smukke sæt til min mor…. for mor er én af de bedste i hele min verden
  God jul til dig og dine… og alle andre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina jacobsen

  Meget gerne til mig selv. Hvis jeg selv skal sige det så trænger jeg til noget selvforkælelse ☆☆☆☆☆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Nielsen

  Så hyggeligt at læse dine ærlige og kærlige historier, ønsker dig og din familie en rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Louise

  Jeg ville give den til mig selv, lidt selvforkælelse efter en lang graviditet, som forhåbentlig snart kulminerer med en fødsel (termin idag, tirsdag den 8.)…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Årh dem vil jeg gerne vinde. Med en lille mus på 3 mdr. trænger mor her til lidt forkælelse – det kender du alt til ik’?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Kragh

  En kærkommen julegave til mig selv – måske en deler med min svigermor 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Eline

  Jeg ville elske at overraske min mor med det smukke smykke sæt! Mine forældre blev skilt da jeg var 3,5 år gammel så de sidste næsten 22år har det bare været min mor og jeg (jeg besøgte dog min far hveranden weekend). Min mor har altid været min klippe og altid været der for mig og det var ekstremt hårdt for os begge da jeg for fem år siden trak pløkkene op og flyttede til Odense. Jeg føler at jeg ofte glemmer at fortælle min mor hvor meget jeg værdsætter hende og hvor glad jeg er for at have hende til både at grine og græde med så det ville jeg gerne fortælle hende med det flotte smykke sæt som hun så kan have på hver dag og blive mindet om det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Marie Knudsen

  Uhhh ville elske at vinde de fine smykker. Vil give dem til min mor. Elsker hende overalt på jord. ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tabithe Kristensen

  Ujammit iverutillu eqqussagukkit nammineq atorlugit nuannarissaqaakka 🙂 Imaassinnaasorluunniit kammaginerpaasannut tunissutigigikka. Nuannaartitsissaqaat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vita richard

  Jeg skulle komme med en kommentar hvis jeg skulle have chance for at vinde disse smukke smykker og sys jo du er for sej og så smuk en kvinde elsker din musik

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At dvæle ved fortiden...