Jeg er som ny! Juhu!!

Kun 1 Julefest til mig, men se lige mine smykker ;O)

IMG_9305

 

OG DET ER I AFTEN!

Wuuuhuuu – mor her har ikke sovet i to døgn og er slet, slet ikke frisk til denne julefrokost, som hun har glædet sig til i evigheder! MEN Det er i aften – julefrokost med min vidunderlige og skønne mødregruppe og de skønne mødre der er i den (som fik deres helt egen specielle tak i min bog netop fordi der er så uvurderlige), og JA, jeg tager afsted og JA jeg skal både smøge den og drikke en stor fadøl og noget vin.

Så´det sagt!

Og selvom jeg gaber allerede kl 21 og er ved at gå ned, SÅ lover jeg at hygge og hænge i så længe jeg kan! DESUDEN har jeg fået kæresten til at sørge for Sia pigen i nat – altså stå op og varme mælk  (og skifte ble) de 2-4 gange man nu skal det mellem kl 23 og 08, og som er så hårdt fordi man netop ikke kun for afbrudt søvn (som er røv nok i sig selv, ikk?) men er helt oppe og gå og stå.

SÅ selvom i aften ikke bliver til kl lort i nat med diskotek, dans og ordentlige tømmermænd imorgen, men snarere bliver relativt tidlig hjem fordi der er en dag imorgen MED to børn OG et besøg hos oldemor i Holbæk, SÅ glæder jeg mig – OG når nu det er den eneste julefest jeg skal til i år, så skal jeg saftsuseme også gøre noget ud af mig selv!

Her er min fest starter – kaffe – og mit usminkede ansigt,- altså et “før” billede (bevares – jeg har lidt mascara på fra igår…):

IMG_9301

Jeg skal til eksempel udsmykke mig med disse her, som jeg gerne have lov til at fremhæve i denne blog, smukke og skønne smykker fra Trollbeads:

IMG_9287  IMG_9292

Jeg kan virkelig godt lide Trollbeads smykker fordi de er så klassiske og elegante, men det er også et eventyr i sig selv! Så de er dragende på deres helt egen måde. Og netop historier er vigtige for dem – og gerne det at vi også husker vores egne historier igennem tiden. Jeg kan eks også godt lide at markere tidspunkter i livet med tattovering på min krop, men mine smykker har i den grad også deres helt egen historie, som jeg altid vil kunne huske. Og det er sådan noget der også er fedt at give videre til ungerne en dag.

Du kan markere gavedagen, eller julegave dagen med et smukt smykke (som ALTID er et hit), og modtageren vil altid huske det.

Se mine smykker og deres historie her: Julie´s Trollbeads/Grib Chancen

Et par af deres andre modeller har jeg på min jule ønskeliste er disse her – Cool Kronering og Stjerneskud

Se dem på mig her, i øvrigt også sminket og fest klar ;O) :

IMG_9307 IMG_5785

 

En anden ting der varmer mit hjerte ved Trollbeads / Smukke Smykker fra Trollbeads er at de har lavet dette formål: Trollbeads&RødeKors Velgørenhed

Tag lige et kig på det – indimellem skal man finde en gave til dem der bare har alt og her synes jeg eks godt at man kan give en gave som er en gave i sig selv til mange andre ude i verden der virkelig, virkelig har brug for det. Og det kan man med deres Røde Kors smykke. Jeg elsker det!

IMG_9303 IMG_9305

Hav en dejlig fredag aften allesammen! Eller lørdag dag hvis du først læser denne blog imorgen!

Jeg skal nok fortælle alt om min eneste fest i år, i aften, og se om jeg kan huske at tage et par billeder… :O)

 

 

 

Lavet i samarbejde med Trollbeads / Sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er som ny! Juhu!!