Mor siger model!

Skønt arrangement!

                                                                                                                 Annonce

image

Onsdag tog Casper fri fra børnehaven og drønede med mig til København. Sammen havde vi en dejlig fridag hvor vi tog til “fest”, som han kaldte det, og bare havde en ham&mig dag.

Det var virkelig dejligt.

Efter festen besøgte vi lige mit forlag Lindhart&Ringhof, og Jeanette som er hende der ligesom ´har mig´, og hyggede indtil trafikken tillod os at kunne komme ud af byen og hjemad.

Her fik jeg autograferet tre eksemplarer af min bog, som jeg udlodder meget snart til nogle heldige vindere, OG vi kommer med et julegave link med god rabat på bogen til de af jer der kunne tænke sig den i julegave eller give den i gave! Wuuuhuuu! Se lidt om bogen her:

Min Bog :O)

Det var en laaaang dag for sønnike med ikke desto mindre en god dag fyldt med hygge, gaver og kage! What´s not to like? Det samme gjaldt lidt mor her, som også blev be-gavet, og gik derfra med sager til bettepigen og til mig selv. LÆKRE sager fra  Crowdmade, Jewelry by AD, Voksi, BeSafe, Mini You og en del flere! Vi var mange inviterede til dette mor/barn arrangement hos Commérge PR i Kbh, og vi kunne købe og få gode ting med gode procenter, og fik en del julegaver med hjem. Så fedt!

imageimageimage

Så igen, i denne søde jule tid og gave tid, kommer her lidt flere tips til gode og lækre gaver! Nogle af dem med mulighed for at støtte en god sag på samme tid! Det er jo altid fedt! :O)

Se her hvad de forskellige hver især har at byde på,- det er RET så fint :O)

Crowdmade smykker

Jewellery By AD

BeSafe

Voksi

MiniYou

Happy Christmas present hunting :O)

image

 

 

Skriv en kommentar

  • Hanne Brandt

    Eqquissangaluaruma niviarsiaqqamut Heidi-ut nukappiaqqamut aamma ernutaaqqatsinnut Inuk – mut tunniutissangaluarpakka qularnanngittumik iluarusuutigissangaluarpaat

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor siger model!