Hun er ligeså tyk som sin mor :O)

Naturmennesket (fotospam!)

GrandMa_14BW

Min mor :O)

Hun er altid til super inspiration – jeg MÅ lige give det videre her :O)

Idag holder vi Casper hjemme fra børnehaven fordi min mor, hans aanaa/mormor rejser retur til Nuuk imorgen (suk…)

Mor og Casper gik en tur sidste uge da han var syg for at få frisk luft og derude fandt de bl.a. nye grankogler på stierne og fine grene m.m., de tog det med hjem og tørrede det og lavede en lille juledekoration med røde bloklys jeg havde liggende.

IMG_8801

Utrolig fint!

Da vi handlede ind i supermarkedet samme dag fandt vi en pakke tørre og spredte grankogler (de er fugtige og tætte ved opsamling i skoven og skal tørre ;O) ) til 40kr for en pakke med ca.5stk. i. Ret pebret! ISÆR når man kan hente dem selv “lige derude”

Idag har de lige taget turen igen – ifølge aftale – der skulle jo hentes juledekorations pynt til Casper´s mor (JUHUUU) og advents lysene, og så skulle der laves noget kreativt.

Her er hvad de kom hjem med (!) :

IMG_8937 IMG_8938 IMG_8939 IMG_8936

I år er det jo drøn populært med nordisk jul og naturens egne gaver og farver – så er det da en ekstra god ide at tage turen i skoven eller langs stierne hist og her selv?

Se lige hvad de kunne finde!

Vi havde købt bloklys på tilbud, og jeg havde lidt pigefarve pynt da jeg har tænkt mig at advents dekorationen skal være Sia´s og kalenderlyset Casper´s (og derfor med blå farver). Har endnu ikke helt besluttet mig for juletræets farver, men det må nødvendigvis nok blive med begge farver (fnis).

Se dem lige arbejde sammen her:

IMG_8948 IMG_8935 IMG_8944 IMG_8947

Og naturligvis her til slut – i håb om at min mor virkelig lige har sat gang i kreativiteten og inspirationen ude hos jer,- så får i resultatet af dagens høst og hygge!

Og selvom vi siger “vi ses aanaa/mormor” imorgen med lidt tunge hjerter, så er vi velsignede med at ningi/farmor lander hos os på tirsdag i næste uge og er hos os, også i 14 dage.

Sikke en luksus for den lille familie her i Odense :O)

IMG_8953 IMG_8952 IMG_8951

Skriv en kommentar

  • Rikke

    Iggo – Fordi du bare har den dejligeste mooaarrrrhh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hun er ligeså tyk som sin mor :O)