Verden her og verden der.

Hun er ligeså tyk som sin mor :O)

Superwoman logo

 

Wow… tænk engang at nu er der allerede gået 4 uger siden vi fik Sia med hjem! Sia som dér var 50 cm og vejede 3735g.

image

På torsdag i denne uge smutter vi til sundhedsplejersken og får hende målt og vejet. Mit bud er 4500g (mindst) og måske omkring de 53 cm (mindst). Det går så lynende stærkt… ! Hun er dejlig tyk og har de gode deller, samt den lækre dobbelthage. I kan ikke se det på mine billeder, men det har jeg faktisk også! HAHAHAH! Hun ligner mig på en prik ;O) FNIS!

IMG_8892 IMG_8894

Jeg var på vægten den anden dag! – siden hun blev født er der (allerede!) røget 5 kilo. DET er super godt på bare 4 uger. Ved selve fødslen røg der 6 kg. Dem tæller jeg ikke lige med i mit vægttabs regnskab. Og jeg er skam ikke “PÅ KUR” i denne søde baby tid, men jeg passer godt på. Det er immervæk 20 kg jeg skal smide – might as well start now! Men helt roligt. Meget mere om det i en anden blog en anden dag! ;O)

ups smiley

Ovenpå sidste blog – ovenpå forfærdelige begivenheder gør man (jeg) en ekstra indsats på at se på bedre og mere på alle de smukke og gode ting i livet. Det er skam ok at have de problemer vi nu engang hver især har, hvor små og latterlige de end måtte være – det er nu engang vores liv og vores realiteter, dér hvor vi er både i hverdagen og i verden,- MEN ikke desto mindre, så bliver jeg i den grad mindet om glæderne, gaverne og skønhederne i både bagateller, problemer, hverdag på godt og ´ondt´, trivialiteter og livet i sin enkelthed.

“Kys det nu det satans liv” – citerer Dan Rachlin bandet TV2 i sin blog,- og jeg blev så rørt og glad, og smilende. Det er så rigtigt. Vi har kun det her ene liv,- den her ene chance. De dage vi kan overskue det, så lad os elske det. Og indimellem lade det være noget skidt hvis det føles sådan – bare vi kommer ovenpå igen, ikk?

Men herhjemme vil jeg nyde mine små mirakler.

Casper og Sia. Se lige min smukke dreng her:

Casper Nanok. Sted: Odense SØ. Dato: 10/11/14 Journalist: Foto: Alex Tran

Foto: Alex Tran

Han er i øvrigt super sjov ift lillesøster der er “tyk” – han ved at det er meningen, men kalder hende selv for sin tykke lillesøster indimellem ;O) AAHAHAHAH – sikkert fordi han hører mig nusse hende og sige “min tykke lille skatte pige” :O)

Ovenpå en hverdag med seriøse hormonsvingninger (som hører efterfødsels tiden med…!…), vil jeg idag prise mig selv for at være den superwoman jeg er! Selv når jeg står der og vasker sutteflasker for tusinde gang. Se lige hvad jeg kan? Jeg kan klare hverdagen og livet med to børn, een der er spæd, med alt hvad der hører med. Huset, vasketøjet, puslebordet, bleerne, maden, madpakken, indkøb, aflevering, afhentning, snotnæse, legetid, opmærksomhed, kærlighed, kys, kalender og planlægning, kørsel og efterfødsels træning samt daglige 10 min. bækkenbundstræning. Nå, ja, – en anelse søvn hist og her når det lader sig gøre. Og nå, ja, kæresten vel også indimellem når der er tid (griner). Ikke alt laver jeg konstant og hverdag, men en smule og stort set. Det fikser bestemt ikke sig selv. OG jeg har skam investeret i en rengøringskone, som kommer ca 1 gang i ugen (eller hver tiende dag) og laver den grundige overflade rengøring, støvsugning og gulvvask. BUM!

Ja, jeg tuder det ud indimellem – med god grund – og en sjælden gang synes jeg at det er unfair at det skal være så hårdt,- men jeg klarer den! Oh my God – BRING IT ON! Jeg kan alt.

Tror lige jeg finder mig en superhelte kappe i sønnikes værelse og render rundt med den på idag ;O)

superwoman

Skriv en kommentar

 • Erik Hansen (Nykøbing S.)

  Sikken noget fint din mor og Casper har lavet.
  Og hvor er Sia vel nok sød og nuttet.
  Sikken jul I kan hygge med i år med sådan 2 nutte nutter.
  Hilsen fra Erik

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Kære Julie,
  Nu er du bare inde på noget af det rigtige – nemlig prise dig selv for den superwoman du er – hip hip hurra for det.
  Det kræver nemlig sin kvinde at sætte 2 skønne børn i verden og holde styr på alle aftaler, rengøring, planlægning, hygge og så videre. Så godt gået. Og selv om du stadigvæk tuder ind imellem, så skal du nemlig huske at klappe dig selv på skulderen også. Dejligt at du har din mor på besøg, hun ser rigtig sød og dejlig ud og jeg vil vædde med at hun nyder sine børnebørn i fulde drag.
  Hvor var det også godt gået med at du tog til bogmesse, så kort tid efter du har født. Det kræver også en superwoman at være på, på den måde.
  Hav en dejlig dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvor er hun bare en dejlig lille tyk basse 🙂 Og hvor har du ret i, at selv om verden til tider er et forfærdeligt sted, så må og skal vi også huske på, at vi hver i sær har vores “at kæmpe med”. Dermed ikke sagt, at vi skal være ligeglade, og ikke bekymre os om ting, der ikke sker lige i vores egen baghave. Men det er vigtigt at huske, at livet også skal leves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henning Thomas Nielsen

  Hej Julie. God karma til Jer all

  Hvor ser hun bare skøn ud.
  K.H. Honning

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verden her og verden der.