Den ene dag tager den anden, MEN!...

Før, under, efter graviditet. Uanset hvor og hvornår!

babyscan:træning

Annonce

På trods af min meget trælse bækkenløsning i min graviditet med Sia, tilmeldte jeg mig Fit til Fødsel holdet hos MorsKrop.dk i Odense. KUN fordi jeg så at der nærmest var garanti for at det kunne lade sig gøre og at det på mange måder ville hjælpe mig. Jeg sukkede bare ved tanken som lød så befriende og rar, men min skepsis var stærk.

Da jeg startede på holdet og havde første tur blev jeg noget overrasket.

Bare det at min krop kunne få lov til at lave en smule fysisk aktivitet satte alle mine celler i lykkelig vibration og jeg kunne faktisk mærke endorfinerne drøne rundt i kroppen på mig, på trods af at træningen “var ingenting” ift hvad jeg måske ellers er i stand til. Det der var tricket var den meget kyndige vejledning, træner og skånsomme / nænsomme øvelser, til lige akkurat sådan een som mig i min situation samt lige akkurat for sådan nogle som os der venter os og er ualmindeligt besværede.

Træneren er Kate Gallagher, som er fysioterapeut med speciale i bækkenet og kvinder før, under og efter graviditet og fødsel! Jo, tak.

BIllede af Kate - forsiden

Ud over diverse hold såsom Fit til Fødsel, Fit efter Fødsel og Barnevogns Cross mm.(Se det på www.morskrop.dk, hvis du hører til i Odense og tænker at du i den grad skal igang op til, eller fødsel). Så har Kate en mission.

Der er alt, alt for mange kvinder der går rundt og ikke får lært at lave knibe øvelser, alt for mange der ikke ved de skal træne bækkenbunden op igen, alt for mange med for mange gener og problemer “dernede” pga netop graviditet og fødsel og manglende hjælp, træning, rådgivning, indsats og what not.

SÅ hun har lavet ReFit Online programmet!

Yes, så kan ALLE nemlig VÆRE MED! Ikke kun os her i O´ense.

Jeg er selv startet på det nu. Udover det går jeg på et Fit efter Fødsel hold, og ja, jeg er startet tidligt – det mærker jeg også, i og med jeg stadig har ømhed og en del øvelser jeg må lave i mindre grad. Men stille og rolig og skånsomt kan det lade sig gøre, og under kyndig vejledning ikke mindst.

I ReFit kan du starte mens du er gravid, eller allerede 48 timer efter fødsel hvis den har været normal,- og hvis ikke så læs eller hør mere om det. Er det 10-20-30 år siden du fødte, så er det heller ikke for sent. Det er det aldrig. (Det gælder i øvrig al form for træning ;O) )

Jeg vil på det varmeste anbefale morskrop.dk, Kate og hendes mission, som jeg håber bliver en lille revolution. Jeg er SÅ glad for at jeg gør noget for mig og mit, og at JEG tager ansvar for mit velbefindende nu og i fremtiden. Det er SÅ hamrende vigtigt,- især for os kvinder og vores bækkenbund skråstreg underliv. Sådan er det!

http://www.morskrop.dk/morskrop-refit-online

refit_online

PS til jer i Odense – Kate er jo fysioterapeut – derfor vil jeg også gerne lige anbefale hendes gravide massage og efter fødsels massage behandlinger. Jeg fatter slet ikke at jeg ikke gjorde alt det her da jeg ventede min Casper Nanoq!!! Kom så afsted, piger! Og et godt tip ift at finde råd til flere af Kate´s produkter,- det er at ønske sig det i gave og som gavekort! Det er en fabel agtig gave at give og få.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ene dag tager den anden, MEN!...