Imponeret! MÅ DELE!

Den ene dag tager den anden, MEN!…

IMG_8773

Jeg når da lidt – ligesom denne weekend hvor jeg var afsted (som det eneste jeg skal i barslen) på BogForum i Bella Centeret! Wuup wuup! Lørdag skulle jeg på Lev Nu scenen og holde mini foredrag om min bog “Sund Balance”, – det så nogenlunde sådan her ud (med fuldt hus!):

IMG_8764 IMG_8763 IMG_8767

og søndag var så på mit forlags, Lindhart&Ringhof, egen scene hvor Sisse Fisker interviewede mig om bogen.

Begge dage signerede jeg bøger i 15-20 min. efter scenen, og talte med folk. Sikke et arrangement!IMG_8775 IMG_8770 IMG_8769

Jeg sneg mig til et foto af min signerings nabo – håber han synes det er ok – men det var jo selveste Michael Katz Krefeld, som også er aktuel med ny krimi.

I lørdags tog jeg altså min mor, som er på besøg fra Nuuk – og sikke da en luksus! – med mig til Bella C sammen med Sia pigen. Det gik bare så fint. Men lørdag nat meldte min store søn sig syg med opkast og feber, så jeg lod min mor og Sia, Casper og hans far blive hjemme i søndags og drog afsted selv! Uha… det var både skønt, men også angstprovokerende at forlade skuden helt, og være væk fra babysen så mange timer. Men den klarede vi alle ganske fint.

IMG_8753 IMG_8762

Se min smukke mor med min smukke datter. Folk synes det var så hyggeligt, og så flot klaret at jeg var afsted og at vi havde hende med. Min søn var også med på farten ret hurtigt, dog ikke som 3 uger gammel,- men hun var i trygge hænder, og jeg kunne titte til hende hele tiden. Så jeg var også tryg. Sia var også i sin klapvogn det meste af tiden, selvfølgelig, og derinde var hun også godt gemt fra mennesker og larm, som er for meget indtryk for sådan en lille een. Derfor var det også ind og ud af Bella C – sådan set begge dage.

IMG_8771

Glad og frisk var jeg begge dage, men pænt træt bagefter. Heldigvis har jeg som sagt min mor her, så allerede idag har jeg indhentet en del søvn fordi hun tager over morgen og aften ;O) Det er jo vidunderligt.

Det der var skønnest ved foredrag og bog-snak, var/er at det er mere aktuelt for mig end nogensinde, fordi jeg nu er samme sted men med al min nye erfaring og viden, både om min krop men også om diverse forløb og muligheder for at skulle tabe mig igen. Og alle fik et indblik i det, da jeg jo var på scenen som jeg er lige nu, 20 kilo i plus. Det var derfor både nemt og let at tale om, men også vise roen i det og selvsikkerheden omkring det faktum at jeg ved jeg nok skal tabe det igen. Med den tid det skal tage. I kan også få en fornemmelse af mig og min krop, og min størrelse på alle billederne. Det var naturligt for mig sidste gang (efter Casper´s fødsel), og det er det også nu, for det er som det – jeg tager det på som jeg gør i mine graviditeter. Det der er med det, er at jeg også denne gang lige skal lære min krop at kende på ny. Den og jeg ser nødvendigvis anderledes ud, og er lige nu et hylster jeg ikke helt kan kende, men jeg kender hende jeg ser i spejlet. Og indenfor et års tid kan jeg kende resten igen. Tricket for mig er at tage den med ro, tabe mig stille og roligt, nyde det undervejs (alle del målene) og det at jeg kan træne og være fysisk aktiv. Så jeg ikke kun har sure dage, fordi diæt og slankekure bare ikke er sjove.

Men igen – dette står der også meget om i min bog! OG jeg vil tale meget om det i mine foredrag som ligger i marts-april og maj næste år! Skal nok spamme jer med det til den tid. FNIS!

Hvis I vil læse lidt om min bog er der her et lille link til et interview,:

http://www.bt.dk/livsstil/julie-berthelsen-vejede-103-kg-jeg-kan-faa-den-krop-jeg-havde-som-20-aarig-men-vi

Et eksempel på opskrifterne er her:

http://www.fitliving.dk/opskrifter/tema/5-sunde-opskrifter-fra-julie-berthelsen-/

og ellers så kan I se lidt mere om den i videoerne på min facebook side her:

https://www.facebook.com/Julie-Berthelsen-122568742917/

OG hvis I vil købe den til dig eller en veninde, eller andet, så er det muligt her:

http://www.lindhardtogringhof.dk/titler?c=Item&category=4944&item=33715

 

Skriv en kommentar

 • thea

  DIn cardigan er virkelig pæn

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Jooo, tak! Den er fra DNY 🙂 Og det fede ved dem er, at deres str.Small er 40-42, ikk? HAHAHAHAH! Jeg bruger sådan set også det mærke når jeg er “normal” og slank,- mange fede styles de har, jo! Tak for den!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Toftegaard

  Hej Julie
  Jeg glæder mig til at læse din bog, og følge den.
  : ) Dorthe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hej Julie!
  Din bog skal helt sikkert på min ønskeseddel til jul! 🙂 Den ser- og lyder virkelig spændende. De 5 opskrifter du linker til, er de også til at finde i bogen?
  Knus og klem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Der skulle stå: det er den sundeste måde at komme videre på ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Hej Julie
  Jeg synes du er så sej. Og dejligt at læse, at du tager tingene som de kommer. Det er D sundeste med at komme videre på. Tillykke med din dejlige familie på 4.

  Kram Lisa

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Imponeret! MÅ DELE!