Lidt træt...

Imponeret! MÅ DELE!

IMG_8712

Da postmanden idag ringede på med diverse pakker og breve var der en lille pakke til Minik. Jeg gloede lidt på den men lagde den blot til ham på køkkenbordet.

Da han kom hjem, så han den med samme undren, men kunne så se at den var fra Erik Jensen og sagde “Ahaaa – den er kommet!”. Erik er faktisk Minik´s barndoms kammerat, og Minik havde set at Erik var begyndt at lave noget ganske særligt.

Så Minik har altså købt et stykke legetøj til sin datter (smelte, smelte),- men ikke bare  et stykke legetøj. Håndlavet på bestilling og økologisk.

IMG_8718

Og så har han lige håndskrevet hvilke materialer og sager han har brugt:

IMG_8713

Udover det faktum at den er håndlavet, i DK, er 100% økologisk, så er den bare enormt fin og lækker, og jeg synes simpelthen det er så fedt, at jeg bare måtte dele denne “lille håndværker” med jer. Det er jo også en skide god gave idé!

IMG_8712

Tænk så at hver og een er helt unik. Sia´s helt egen. Ja, når Minik han finder noget, så finder han ofte noget ganske særligt! (Ligesom mig! AHHAAHAHAHAHAHAH!!!)

Erik kan fanges på mail:

IMG_8716

eghjensen@gmail.com

Og på facebook skal i blot søge på, Erik Gonzalez Hermosillo Jensen, og dér kan i se mere af hans fine arbejde og foretagende. Eller kopier dette link til hans facebook side:

https://www.facebook.com/EJs-Woodcorner-561190420698683/?pnref=story

Tak, for den fine, fine ting, og tak til min Minik for den fine, fine gave.

Skriv en kommentar

  • Stefanie

    Jeg er vild med at du har fået din egen blog!!
    Jeg har altid syntes at du er så pokkers smuk, utrolig sød at høre på. Og så synger du fantastisk. Og du lader til at være en mindst lige så god mor og kæreste.
    Jeg har vist lidt en pige crush på dig! (:

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt træt...